Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Знайомство з професією поліцейського та розмови про безпечну поведінку: житомирські правоохоронці влаштували пізнавальний захід для дітей
Опубліковано 05 липня 2024 року о 16:09

5 липня поліцейські Житомирського районного управління запросили до себе учасників позашкільних літніх таборів. Правоохоронці розповіли дітям про свій фах та надали максимум інформації про правила безпеки у побуті та на дозвіллі.


На окремих локаціях свою професію представляли ювенальні інспектори, поліцейські офіцери громади та інспектори з дотримання прав людини Житомирського райуправління, фахівці Управління поліції охорони та вибухотехніки ГУНП. Тут діти мали змогу ознайомитися з одностроєм та спеціальними засобами правоохоронців, дізнатися більше про розмінування територій та побачити муляжі боєприпасів, поспілкуватися про безпечний відпочинок на канікулах та вивчити конституційні права та обов’язки.

На локації ДСНС малеча дізнавалася основи мінної безпеки та розглядала муляжі вибухонебезпечних предметів. Також тут учасники зустрічі обговорювали правила безпечних прогулянок у лісових масивах.


Особливий захват маленьких гостей викликали службові собаки. Кінологи Житомирської академії поліції продемонстрували дітям особливості дресури «хвостатих правоохоронців». Собаки шукали приховані предмети та виконували всі команди кінологів, а після яскравого виступу охоче фотографувалися з малюками.

Під час заходу поліцейські відповідали на всі запитання дітей та розповідали про особливості своєї професії.


Маленька житомирянка Аліса поділилася з правоохоронцями мрією – вона хоче побувати у відділку поліції. Тож старша інспекторка Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини НПУ Катерина Грабчук та її колега з Житомирського райуправління Оксана Кульбаневич провели дівчинці екскурсію підрозділом. Дівчинка із захватом розглядала чергову частину, інші службові кабінети та спілкувалася з правоохоронцями.

По завершенню зустрічі ювенальні інспектори запропонували дітям відобразити свої враження від заходу та взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті. Діти із задоволенням малювали та робили фото на згадку про пізнавальний та насичений емоціями захід.


Житомирське районне управління поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux