Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За вихідні бердичівські поліцейські зафіксували три ДТП з пошкодження транспортних засобів
Опубліковано 09 вересня 2024 року о 13:57

Учасникам дорожньо-транспортних пригод надано медичну допомогу без госпіталізації. На місцях подій працювали екіпажі сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу. В усіх випадках винуватці не надали перевагу в русі іншим учасникам дорожнього руху.


8 вересня близько 02:20 у с. Райках водій «BMW», рухаючись вулицею села, допустив наїзд на велосипедиста, 40-річного місцевого жителя, який у цей час перетинав автошлях. Під час оформлення адміністративних матеріалів, виявилося, що водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння: в його крові зафіксовано 1,24 проміле алкоголю.


Ще одна ДТП сталася поблизу с. Краснополя Бердичівського району. Водій «Renault Dokker», під час перетину перехрестя на автодорозі Кременець - Біла Церква - Софіївка, не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen». У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.


А водій ВАЗа під час розвороту на одній із центральних вулиць м. Бердичева не надав переваги у русі зустрічному автомобілю «BMW». У наслідок зіткнення, на щастя, ніхто не постраждав.


Відносно причетних до зіткнень патрульні склали адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП. А відносно нетверезого водія – додатково за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння….) КУпАП. Матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішень відповідно до чинного законодавства.


Шановні водії, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Не виконуйте ризиковані маневри та не перевищуйте допустиму швидкість та дистанцію. Ні за яких обставин не сідайте за кермо в стані сп’яніння. Пам’ятайте, що від вашої відповідальності залежить життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху!


Бердичівський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux