Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За привласнення чужого майна вісьмом жителям Бердичівщини загрожує кримінальна відповідальність
Опубліковано 18 травня 2022 року о 15:45

На початку лютого до поліції надійшло повідомлення від жителя смт Ружина  про крадіжку господарчих інструментів з котельні школи у с. Заріччі Ружинської громади.

З’ясовуючи обставини події, правоохоронці встановили причетність до правопорушення раніше судимих 23-х та 29-річних жителів смт Ружина. Чоловіки у скоєному зізнались. У рамках кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин.

За допомогою до поліцейських звернувся 27-річний бердичівлянин. Чоловік розповів, що за місцем проживання виявив відсутність мобільного телефону.
Працівники кримінальної поліції встановили причетність до правопорушення 53-річної місцевої жительки. У скоєному жінка зізналась та пояснила, що скористалася неуважністю господаря. Чужим телефоном розпорядилась на власний розсуд. Нині правоохоронці встановлюють місце знаходження викраденого гаджета.

Розшукали оперативники й причетних до крадіжки засобів захисту рослин із підприємства в Андрушівській територіальній громаді. Директор товариства звернулась до поліції із відповідною заявою та розповіла, що у складському приміщенні зникла продукція сільськогосподарського призначення.
Правоохоронці встановили причетність до кримінального діяння жителів Андрушівської громади, віком від 18-ти до 23-х років, двоє з них раніше судимі за аналогічні злочини. Молодики у скоєному зізналися, а викрадене встигли продати.

А дільничні розшукали правопорушника та викрадений мобільний телефон. На початку травня до поліції звернулась 30-річна бердичівлянка, яка розповіла, що після гостин у знайомих виявила відсутність гаджету. Правоохоронці встановили, що до події причетний 32-річний місцевий житель. У вчиненому він зізнався. Викрадений гаджет поліцейські у нього вилучили.

Нині слідчі Бердичівського райвідділу за процесуального керівництва окружної прокуратури  усім фігурантам повідомили  підозри у вчинених правопорушеннях, передбачених ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваним загрожує кількарічне ув’язнення.

Бердичівський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux