Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу житомирські поліцейські викрили шістьох чоловіків у крадіжках
Опубліковано 07 травня 2022 року о 14:01

6 травня поліцейські Житомирського райуправління і підпорядкованих відділів та відділень викрили шістьох чоловіків у причетності до крадіжок в обласному центрі, Станишівській та Чуднівській громадах. Нині правоохоронці проводять необхідні слідчі дії у рамках відкритих кримінальних проваджень.

Учора до відділення поліції №5 (м. Чуднів) звернулася 48-річна коростенка з повідомленням про крадіжку речей з її дачного будинку. Оперативники кримінальної поліції з’ясували, що до події можуть бути причетні 50-річний сусід потерпілої та його знайомий, 20-річний житель Бердичівського району. Попередньо, чоловіки проникли до будинку, розбивши віконне скло, та винесли звідти електроінструмент і побутове приладдя. Частину викраденого вони вже встигли реалізувати, іншу ж - вилучили поліцейські.

А дільничні офіцери відділу поліції №1 викрили 43-річного жителя Станишівської громади у крадіжці електроінструменту з території місцевого підприємства. Поліцейські з’ясували, що чоловік вже раніше притягувалися до відповідальності за подібні правопорушення. За попередньою інформацією, все викрадене  він здавав до пунктів прийому металобрухту, а отримані кошти використовував на власні потреби.

Ще одного поціновувача чужого електроінструменту викрили оперативники обласного центру. У цьому випадку молодик забрав майно, пошкодивши замок багажника в автівці, що була припаркована біля одного з підприємств. Нині він у вчиненому зізнався, а чуже майно правоохоронці у нього вилучили.

Також житомирські дільничні встановили двох причетних до крадіжок продуктів у маркетах міста. 24-річний місцевий житель проніс повз касу солодощі, а інший 34-річний містянин – алкоголь та ковбасні вироби.

Нині в усіх випадках тривають досудові розслідування. Попередня кваліфікація діянь – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Правоохоронці нагадують, що, зважаючи на вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану, винним особам  може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Житомирське районне управління поліції

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux