Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
З початку року дільничні Бердичівського райвідділу поліції розкрили понад дві сотні злочинів
Опубліковано 18 листопада 2023 року о 09:30

Пріоритетом у роботі дільничних офіцерів є попередження адміністративних та кримінальних діянь. Поряд з цим поліцейські постійно працюють і з уже наявними правопорушеннями. 

Так, за 10 місяців поточного року дільничні поліції притягнули до адміністративної відповідальності 77 громадян за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП. За куріння у заборонених місцях поліцейські склали 190 адміністративних протоколів. Крім того, 63 місцевих жителів притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП) та ще двох за порушення тиші (ст. 182 КУпАП).


Під час спілкування з жителями та гостями району правоохоронці постійно нагадують про правила безпеки та захисту від крадіжок, шахрайств, інших правопорушень, дотримання комендантської години та правопорядку.


Майже щодня до чергової частини Бердичівського районного відділу поліції надходять повідомлення про вчинення домашнього насильства. Відтак з початку року поліцейські підрозділу превентивної діяльності склали та направили до суду майже сотню адміністративних протоколів за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування). За вказаний період правоохоронці винесли понад 60 таких приписів.


У більшості випадках поліцейські зобов’язували агресорів залишити місце перебування постраждалих членів сім’ї та у будь-який спосіб не контактувати з ними. А потерпілим від домашньої тиранії роз’яснили, як можна захиститися та відстояти свої права.


Окрім розгляду звернень громадян та превентивної роботи, правоохоронці проводять заходи по запобіганню та розкриттю злочинів. З початку року дільничні офіцери поліції встановили причетних у 208 кримінальних провадженнях. Серед розкритих злочинів: крадіжки, незаконний обіг наркотичних засобів, нанесення тілесних ушкоджень та інші.


Бердичівський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux