Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Весна – час розквітнути і сподіватися на краще», - вважають житомирські жінки-поліцейські
Опубліковано 07 березня 2018 року о 12:22

Якщо хтось думає, що служба в поліції далеко не жіноча справа, то помиляється. Знання, талант і величезна працьовитість дозволяють жінкам-поліцейським  досягати блискучих результатів. Незважаючи на таку складну і відповідальну роботу, вони не розгубили властиві їм оптимізм, почуття гумору, внутрішню та зовнішню красу.

Щоб залишатися успішною, гарною та гідно нести звання жінки-поліцейського, у кожної з них свій рецепт утримання балансу важливих сфер свого життя. Напередодні 8 Березня своїми секретами успіху й краси поділилися представниці прекрасної статі ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських».

Наталія Чабанюк, перший заступник начальника ДУ, підполковник поліції:

«Мій головний життєвий принцип – уміти планувати і організовувати справи навколо себе. Водночас не забувати, що кожна жінка обов’язково повинна влаштовувати собі дні краси, щоб приділити увагу своїй зовнішності. Що ж до роботи, то моя професія обрала мене сама. Більше 10 років я віддала психології. Працювала у центрі психологічної допомоги. Сьогоднішня посада також імпонує моєму характеру. Принциповість, уміння навчатися самій і мотивувати навчатися інших допомагають мені у роботі повсякчас. За звичкою у певних ситуаціях «вмикаю у собі психолога», або «мудреця», хоча не приховую, що я – людина емоційна. Зазвичай керуюся девізом: «Все, що не робиться – усе на краще!», або відомим висловом: «Я подумаю про це завтра!» 

Моє хобі – це плетіння. Так я відпочиваю і відволікаюся від повсякденності. Створюю багато теплих речей для себе і близьких. Відпочинок має бути й активним. Вважаю, що кожен поліцейський повинен мати якесь спортивне захоплення. Люблю гірські лижі. Щороку намагаюся знайти декілька днів, щоб поїхати з чоловіком та дітьми в гори – покататися і помилуватися природою. Із цим захопленням познайомив мене чоловік – майстер з гірськолижного спорту. 

У переддень 8 Березня бажаю жінкам любити себе. Ми так створені, що піклуємося про всіх, а про себе – в останню чергу. Так не можна! Тим більше, що іде весна – час розквітнути і сподіватися на краще».

Кристіна Ревуцька, викладач циклу професійної підготовки ДУ, старший лейтенант, майстер спорту України з боротьби дзюдо:

«Для того, щоб слухачам подобався мій предмет, він має подобатися у першу чергу, мені, тому я намагаюся весь час удосконалюватися, навчатися, переймати корисний досвід. У роботі мене надихає те, що я бачу результат – слухачі орієнтуються в інформації і за допомогою вивчених прийомів можуть захистити себе та інших. 

Поза роботою обираю активний відпочинок – фітнес, пробіжки, прогулянки, велосипед. Це тримає у тонусі, допомагає долати стреси. Живу з девізом: «Немає меж досконалості!» й переконана, що кожну справу необхідно доводити до кінця. 

Напередодні весняного свята бажаю жінкам успіхів у роботі та особистому житті, завжди залишатися жіночними і не брати на свої плечі чоловічі обов’язки».

Діана Джулакян, психолог відділення кадрового забезпечення ДУ, старший лейтенант поліції:

«Мені подобається колектив, в якому я працюю. Тут присутнє все – дружба, обмін досвідом, постійне навчання. Розвиток і самовдосконалення – це і є сенс життя. У роботі психолога мені подобається пізнавати внутрішній світ людей, особисту історію кожного. 

Усе, що я маю – сім’ю, будинок, роботу – дає можливість самовдосконалюватися. Мій рецепт успіху заснований на тому, що все створюється з думок, любові до життя і роботи над собою. Будь-яку справу необхідно спочатку сформувати у думках. Потрібно знати, чого ти хочеш, ставити собі цілі і крок за кроком реалізовувати їх. 

Я сім років пропрацювала у дитячому інфекційному відділенні медичною сестрою. Це був мій старт і досвід. Знання з медицини допомагають мені у повсякденному житті. У вільний час читаю. Моє кредо – посміхатися, не зважаючи на негаразди, дякувати за все, що маю, дарувати людям радість. 

Раджу жінкам знаходити час для своїх захоплень».

ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських»
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux