Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Радомишлі поліція продовжує заходи по розшуку 17-річного Івана Мисливого
Опубліковано 22 березня 2021 року о 11:56

Уже третю добу поспіль у Радомишльській громаді тривають пошуки хлопця. Він пішов з дому увечері 18 березня та відтоді про його місце знаходження нічого не відомо. Поліцейські, рідні, рятувальники та лісівники, а також небайдужі люди розшукують юнака та просять громадян повідомити будь-яку інформацію щодо місця його перебування.

Про пошукову роботу, сили та засоби, залучені до заходів, журналістам розповів начальник поліції Житомирщини Юрій Олійник.

Юнак проживав у м. Радомишлі. Близько 20:00 18 березня він пішов з дому та не повернувся.

– Повідомлення надійшло до поліції лише 19 березня, тобто наступної доби після зникнення хлопця. Звісно, ця обставина також дещо ускладнює нашу роботу. Наразі вдалося встановити, що хлопець відпочивав у колі знайомих у центрі Радомишля. Востаннє Івана бачили його друзі після півночі неподалік місця проживання, куди хлопця підвіз знайомий, аби він швидше дістався додому. У цьому ж автомобілі юнак випадково залишив свій мобільний телефон. Ґаджет поліцейські вилучили, водія та всіх друзів опитали, - розповів Юрій Олійник.

Уже кілька діб поліцейські, кінологи зі службово-розшуковими собаками, рятувальники, лісівники та місцеві жителі прочісують територію у радіусі 10 км від місця, де востаннє бачили зниклого юнака. Оглядають прибережну смугу річки Мики та очеретяні зарості, хати-пустки та чагарники, відкачано воду з двох копанок. Для пошуків використовують і квадрокоптер поліції для обстеження місцевості з повітря.

 –  Станом на ранок 22 березня пошукова операція триває. Ми залучаємо наявні ресурси, а також підрозділи ДСНС, водолазів, місцевих жителів до пошуків юнака. Водночас перевіряємо усі версії можливого розвитку подій. Нам важлива будь-яка інформація про ймовірне місце перебування юнака, - зазначив керівник поліції області.

Прикмети Івана: зріст близько 180 см, худорлявої статури. Був одягнений у чорну куртку-пуховик з логотипом «Nike», чорні спортивні штани «Adidas», темно сині кросівки «Adidas» та світло-синій кашкет «Kappa».

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Івана Мисливого, зверніться за телефонами 0995295994, 0976032242 або повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.

Коментарі:

Начальник СКР відділеня поліції № 3 Віктор Шуляк.

Начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux