Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Упродовж минулого тижня поліція Житомирщини встановила місцезнаходження 10 дітей
Опубліковано 21 лютого 2022 року о 12:48

За період з 14 по 20 лютого до територіальних підрозділів поліції області надійшли 8 повідомлень про зникнення 10 неповнолітніх жителів. Наразі всі діти розшукані та знаходяться під наглядом рідних. Правоохоронці закликають дорослих приділяти належну увагу вихованню і розвитку дітей і підлітків, а також контролювати їх дозвілля. 

15 лютого до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до місця навчання у спеціалізованому закладі не дісталась 15-річна дівчина. Рідні вказували, що мати маршруткою відправила її у дорогу, однак юначка не з’явилась за місцем призначення. Раніше вона вже дозволяла собі самостійні мандрівки і цього разу теж вимкнула телефон. Знайшли тинейджерку наступного ранку. На щастя, з нею нічого лихого не сталося, однак можливі негативні наслідки такої поведінки ювенальні поліцейські їй роз’яснили. 

У Ружинській громаді звістка про зникнення 11-річної дівчинки підняла на ноги і поліцію, і місцевих жителів. Тривожне повідомлення до правоохоронців надійшло від матері неповнолітньої школярки. Жінка розповіла, що її дитина пішла на прогулянку з подружкою. Через деякий час остання повернулась сама, а про доньку сказала, що вона нібито попрямувала в ліс. 

Поки тривало з’ясування обставин, правоохоронці активно організовували заходи для термінового пошуку зниклої дитини. Однак вони не знадобились: 11-річну розшукувану знайшли у домі подруги, де вона… задрімала. 

У ніч з 20 на 21 лютого до Новоград-Волинського райвідділу поліції звернулась звягельчанка, повідомивши про зникнення двох своїх доньок, віком 10 та 15 років. За словами жінки, дівчата пішли гуляти увечері з будинку бабусі, але ні до неї, ані додому не повернулися. Про старшу дівчинку поліцейським було відомо, що вона вже не вперше залишає домівку. На щастя, на світанку 21 лютого дівчат знайшли, вони гуляли містом. 

У цих та інших родинах працюють ювенальні поліцейські. Водночас правоохоронці закликають всіх громадян, які мають на вихованні неповнолітніх дітей, бути уважними і здійснювати належний нагляд за колом спілкування та зайняттями підлітків. Будьте відповідальними у питаннях виховання та розвитку ваших дітей, повсякчас нагадуйте їм про можливі негативні наслідки необдуманих вчинків, роз’яснюйте правила безпечної поведінки.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux