Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Упродовж двох днів у різних громадах Житомирщини поліція викрила п’ятьох осіб у крадіжках з чужих обійсть і підприємства
Опубліковано 11 серпня 2021 року о 11:39

На Коростенщині правоохоронці розшукали підозрюваних у викраденні майна з будинків у райцентрі та в Лугинській громаді, а також в Олевській – з місцевого товариства. А в Житомирському районі викрито причетних до велокрадіжок та обкрадання обійстя. Тривають розслідування.

Жителя с. Красногірки Андрушівської громади поліцейські обґрунтовано підозрюють у причетності щонайменше до двох крадіжок двоколісників з обійсть у цьому ж селі та у смт Попільні. 9 серпня з відповідними заявами до місцевого відділення поліції звернулися власники домоволодінь. У селищі з підсобного приміщення хтось вивів велосипед господаря, попередньо пошкодивши навісний замок. За аналогічних обставин з підсобки зник і двоколісник у с. Красногірці. Викритий у скоєному 32-річний чоловік свою вину визнав. Викрадені велосипеди у нього вилучили поліцейські.

10 серпня попільнянські правоохоронці розбирались у ситуації з обкраданням будинку у Корнинській селищній громаді. Заявниця, 47-річна киянка, повідомила, що в будинку, куди вона час від час навідується, хтось похазяйнував, винісши звідти господарські речі та інструменти. У причетності до вказаної події правоохоронці викрили жителя Київщини, в якого і виявили викрадене.

У селищі Лугинах упродовж дня 9 серпня було обікрадено будинок місцевих жителів. Власниця звернулась із заявою до Коростенського райуправління поліції, вказавши, що з її оселі хтось виніс грошові заощадження та золоті ювелірні вироби. Того ж дня у результаті першочергових дій правоохоронці викрили у злодіянні 20-річного місцевого жителя. Свою вину молодик визнав.

Жителька м. Коростеня 10 серпня звернулась до поліцейських із повідомленням про крадіжку. Хтось, скориставшись відсутністю господарки вдома, підібрав ключ до вхідних дверей і виніс з оселі мікрохвильову піч та телевізор. Оперативники кримінальної поліції встановили причетність до правопорушення 23-річного жителя райцентру.

Того ж дня у м. Олевську місцеві поліцейські викрили 22-річного молодика у крадіжці з території товариства 10 кг кольорового металу.

За всіма вказаними фактами розпочаті і нині тривають кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux