Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Житомирській територіальній громаді запрацювали одразу 17 поліцейських станцій
Опубліковано 25 травня 2021 року о 12:31

Офіційний старт їх роботи було дано 25 травня після презентації в обласному центрі безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». Учасники заходу оглянули новий службовий транспорт правоохоронців і один із поліцейських офісів.

Нині в області уже створено і працюють 25 поліцейських станцій у різних громадах. Їх відкриття упродовж двох років було передумовою впровадження практичного етапу презентованого нині всеукраїнського проєкту «Поліцейський офіцер громади».  А відсьогодні лише у Житомирській територіальній громаді запрацювали ще 17 станцій.

Одну з кращих у приміщенні «Прозорого офісу» (Центр надання адміністративних та соціальних послуг) на майдані Польовому, оглянули його учасники заходу.

Розрахований офіс на роботу тут двох поліцейських офіцерів громади. Ще один службовий кабінет  - для ювенального інспектора. Окремо виділена та  дитяча кімната, де створені комфортні умови для спілкування з малечею.

Робочі місця поліцейських обладнані необхідною комп’ютерною технікою для виконання службових завдань.

– Сьогодні знакова подія. У Житомирі було створено першу об’єднану територіальну громаду, тепер Житомир – перший обласний центр в Україні, де впроваджено проєкт «Поліцейський офіцер громади». Безпека – це наша спільна відповідальність. Поліція дійсно змінила філософію, а поліцейські стали ближчими для людей, - сказав голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин і додав, зокрема, що допомогу у створенні належних матеріально-технічних умов поліцейським місцева влада отримала і від американських партнерів.

У свою чергу, начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник зазначив:

– Рік ми йшли до цієї події. Кандидати, які сьогодні уже отримали сертифікати про підготовку, проходили відбір, співбесіди та навчання за активної підтримки міжнародних партнерів. Громади приймали рішення та виділяли кошти на ремонти, обладнання офісів та придбання транспортних засобів. Я переконаний, що ці наші спільні кроки є тими цеглинками, з яких ми побудуємо єдиний безпековий простір на Житомирщині, де кожен почуватиметься захищеним.

Також учасники заходу оглянули службовий автотранспорт, ключі від якого отримали поліцейські офіцери обох громад Житомирщини.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux