Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У травні патрульні у Бердичівському районі припинили майже 2 тисячі правопорушень
Опубліковано 02 червня 2022 року о 13:20

Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі, виявляти та припиняти правопорушення на території м. Бердичева та району. У травні патрульні опрацювали більше тисячі заяв та повідомлень від громадян, припинили 1917 адмінправопорушень, з них 1346 порушень у сфері безпеки дорожнього руху, у тому числі виявили понад 60 нетверезих водіїв.

Працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського РВП (до його складу входять відділи № 1 м. Андрушівки та № 2 смт Ружина) першими реагують на повідомлення громадян, які надходять на спецлінію «102», та прибувають на місця подій, забезпечують першочергові заходи до приїзду слідчо-оперативних груп. Крім опрацювання викликів,  їх компетенція - забезпечення безпеки дорожнього руху та правопорядку на вулично-шляховій мережі міст, селищ та сіл.

У травні патрульні Бердичівського РВП задокументували 1346 адміністративних правопорушень, пов’язаних з нехтуванням і недотриманням Правил дорожнього руху його учасниками. Серед них 442 - перевищення встановлених обмежень швидкості руху або проїзд на заборонений сигнал світлофора (ст. 122 КУпАП) та 322 - порушення правил користування ременями безпеки чи мотошоломами (ст. 121 КУпАП.).  Ще у 212 випадках керманичі не мали водійських прав (ст. 126 КУпАП), а в 66 – перебували у нетверезому стані (ст. 130 КУпАП). Майже півсотні адміністративних матеріалів складені поліцейськими відносно пішоходів (ст. 127 КУпАП).

Крім того, за цей період інспектори СРПП задокументували й 87 випадків домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП), понад 30 порушень адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП) та 4 (ст. 192 КУпАП) – щодо зберігання зброї і боєприпасів.

До адміністративної відповідальності притягнуто більше 30 громадян за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Відносно двох осіб складено адміністративні протоколи за порушення тиші (ст. 182 КУпАП) та стільки ж за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП. За вчинення дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП) 8 жителів громад понесуть адміністративну відповідальність.

Нині поліцейські проводять роз’яснювальну роботу з жителями Бердичівщини щодо дотримання встановлених обмежень пересування містом та населеними пунктами під час комендантської години.

Регулярно поліцейські здійснюють патрулювання на аварійних ділянках вулиць та доріг, а також розповідають водіям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Не оминають увагою і пішоходів, закликаючи бути більш відповідальними.

Бердичівський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux