Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція вкотре закликає батьків подбати про безпечне дитяче дозвілля
Опубліковано 25 червня 2019 року о 11:21

Упродовж доби 24 червня до підрозділів поліції Житомирщини надійшли тривожні повідомлення, пов’язані з підлітками. На Звягельщині для 16-річного хлопця відпочинок на річці обернувся трагедією. А в обласному центрі поліцейські повернули додому юнака з чергової мандрівки.

До Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час купання у річці Смолці потонув 16-річний житель райцентру. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліцейських. Попередньо було з’ясовано, що хлопець відпочивав з друзями на березі, а під час купання товариші помітили його відсутність після пірнання у воду. 

Тіло юнака вилучили з води рятувальники. Нині призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті дитини та триває перевірка інших обставин. 
 
Увечері 24 червня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про зникнення 16-річного жителя с. Станишівки. За словами матері, юнак пішов з дому ще напередодні. Мобільного телефону не мав. Раніше уже залишав свою домівку.

За кілька годин поліцейські встановили місцеперебування хлопця. Його знайшли на одній з вулиць обласного центру і повернули додому. На щастя, юнак не потрапив ні в яку халепу і не потерпів від злочинних посягань. З ним і дорослими ювенальні інспектори поліції провели профілактичну роботу. За неналежне виконання обов’язків по вихованню дитини відносно матері розшуканого хлопця складено відповідні адміністративні матеріали..

Поліцейські вкотре звертаються до житомирян, які мають на вихованні неповнолітніх дітлахів: подбайте про літнє дозвілля школярів. Контролюйте їх місцезнаходження у той чи інший час доби, цікавтесь колом і спілкування і інтересами вашої дитини. Щодня роз’яснюйте про правила безпечної поведінки удома, на вулиці, під час відпочинку на водоймах, у лісі, у місті тощо. Тримайте постійний зв'язок із дітьми. 

У разі залишення дитиною домівки або за інших обставин зникнення негайно телефонуйте на номер «102». Чим раніше ви повідомите про це до поліції, тим більше шансів запобігти можливим неприємностям, а то й біді.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux