Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Житомирі поліцейські змагались з веслування на човнах «Дракон»
Опубліковано 17 вересня 2021 року о 17:31

17 вересня у Житомирі на базі «Спартак» пройшов чемпіонат Головного управління Нацполіції в області з видовищного спорту. Участь у ньому взяли команди кількох підрозділів поліції, а почесним гостем стала олімпійська призерка народний депутат Ольга Саладуха.

Такий чемпіонат серед поліцейських команд проводився уперше і його мета – привернення уваги молоді до занять спортом, а також пропагування здорового способу життя.

- Вітаю усіх учасників. Займатися спортом – це займатись собою. Усі, хто так вважає, - сміливі і рішучі люди, які постійно розвиваються і не зупиняються. Я радий, що серед наших поліцейських багато таких особистостей, - прокоментував начальник Головного управління Нацполіції в області Юрій Олійник. – Будьте прикладом для колег, для своїх дітей, для усіх інших людей.

Бронзова призерка Олімпійських ігор 2021 року Ольга Саладуха, у свою чергу, привітала учасників змагань:

- Наполегливість і віра у власні сили – запорука успіху. Спорт допомагає формувати ці риси і я бажаю, аби вони були у кожного з вас. Бажаю отримати сьогодні яскраві емоції і надихнутись командним духом. На олімпійських іграх завжди були представники правоохоронних органів. Бажаю, щоб Житомирщина стала кузнею чемпіонів і потужною базою для розвитку олімпійських видів спорту. Бажаю кожному з вас лише перемог і в спорті, і в житті, - сказала Ольга Саладуха.

Відтак команди Головного управління Нацполіції, Житомирського райуправління, Житомирського навчального центру підготовки поліцейських та Управління патрульної поліції в області змагалися у вправності веслування.
До їх  складу ввійшли по 11 учасників, які провели по 3 запливи. Кваліфіковані судді оцінювали учасників по сумі зафіксованих часових результатів.   

Однак збірним Житомирського навчального центру підготовки поліцейських та Управління патрульної поліції в області довелось провести додатковий етап, оскільки їх кількість набраних балів була практично рівною. Відтак у боротьбі за друге та третє місце команда Державної установи стали бронзовими призерами, а патрульні вибороли срібло.

Команда Головного управління Нацполіції в області стали переможцями змагань.

Керівник ГУНП Юрій Олійник, вручаючи медалі, відзначив, що сьогодні кожен став переможцем, але головне - це формування командного духу, згуртованості та спільної відповідальності і волі для досягнення мети.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux