Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Після конфлікту у парку сховався у шафі: житомирські поліцейські завершили розслідування тяжкого травмування чоловіка
Опубліковано 10 листопада 2022 року о 16:14

8 листопада слідчі Житомирського районного управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно 41-річного містянина. Чоловік у серпні під час раптового конфлікту тяжко травмував незнайомця. Нині за вчинене діяння йому загрожує позбавлення волі. 

Події відбувалися 9 серпня. Уночі до поліції надійшло повідомлення лікарів про госпіталізацію 28-річного чоловіка. Медики діагностували у потерпілого кілька колото-різаних поранень, пошкодження легені, а відтак провели оперативне втручання.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці зафіксували усі обставини діяння, встановили свідків правопорушення та вилучили речові докази.

Згодом потерпілий розповів поліцейським, що сидів на лавці у місцевому парку, коли у нього виникла суперечка з незнайомцем через неадекватну поведінку того. Раптовий конфлікт перейшов у бійку – опонент кілька разів ударив його ножем. Потому незнайомець утік, а випадкові свідки викликали «швидку».

Оперативники провели низку розшукових дій та встановили причетність до діяння 41-річного житомирянина. Підозрюваний раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень, тож вже був відомий правоохоронцям.

Затримували причетного поліцейські Житомирського РУП та спецпризначенці. При цьому чоловік, намагаючись уникнути покарання, спочатку зачинився у квартирі, а потім ще й сховався у шафі. Однак це йому не допомогло.

Слідчі Житомирського РУП повідомили 41-річному затриманому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Після проведення усіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт відносно чоловіка скеровано до суду.

Згідно з чинним законодавством за спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження обвинуваченому може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.


Житомирське районне управління поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux