Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За добу поліція викрила чотирьох жителів області у крадіжках
Опубліковано 27 червня 2019 року о 14:14

Причетні до правопорушень викрадали майно та гроші з осель і підсобних приміщень жителів Житомирщини. Нині за усіма фактами тривають досудові розслідування.

Уранці 26 червня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна з підсобного приміщення у багатоповерхівці. Втім, правопорушник не стиг скористатися викраденим: незнайомця помітили місцеві мешканці та завадили йому втекти до приїзду поліції.

На місці події працівники поліції з’ясували, що з комірчини, розташованої на сходинковому майданчику, було викрадено електроінструменти, посуд та інше майно, що належить 60-річній жительці будинку. Злодій потрапив усередину, пошкодивши навісний замок. Як встановили поліцейські, затриманий - 28-річний житомирянин, якого вже раніше затримували за причетність до аналогічних правопорушень. Чоловіка доставили до поліційного відділу для з’ясування всіх обставин події.

Цього ж дня до Радомишльського відділення поліції звернувся 28-річний житель району із повідомленням про крадіжку з його гаража. Заявник повідомив поліцейським, що з приміщення викрадено…  понад десятка кілограм ягід чорниці. Зловмисник потрапив всередину, зірвавши замок з вхідних дверей. У ході проведених заходів поліцейські встановили причетність до крадіжки 20-річного жителя району.

На Чуднівщині працівники поліції викрили 52-річнцу жительку району у крадіжці грошей у сусіда. За словами заявника, 70-річного пенсіонера, з його будинку зникли 1500 гривень. Поліцейські з’ясували, що в оселі бувала односельчанка чоловіка. Під час спілкування з дільничним офіцером поліції жінка зізналася у вчиненому та розповіла, що гроші встигла витратити.

Також 26 червня оперативники кримінальної поліції встановили причетність 24-річного житомирянина до крадіжки із закладу відпочинку у м. Житомирі. Правопорушення було вчинено кілька місяців тому. Тоді з кафе, у якому відпочивала 33-річна жителька обласного центру, було викрадено її сумку з грошима, документами, мобільним телефоном та іншим майном.

Нині за усіма фактами тривають досудові розслідування.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна карається штрафом або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років. Разом з тим, крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux