Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Упродовж минулої доби поліцейські викрили 7 крадіїв
Опубліковано 24 січня 2020 року о 11:51

23 січня до поліції Житомирщини надійшло 14 повідомлень про крадіжки. Частина з них уже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за іншими – перевірки ще тривають. Водночас встановлено 7 осіб, ймовірно, причетних до вказаних крадіжок.

У селищі Іршанську уночі із магазину було викрадено дві камери відеонагляду, відеореєстратор, Wi-fi модем та монітор. Оперативники встановили особу молодика, ймовірно, причетного до злочину. Нині триває  його розшук. Раніше 26-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні діяння.

Велосипед вартістю в кілька тисяч гривень був викрадений минулої доби у смт. Брусилові. 50-річна власниця залишила його поблизу одного з магазинів райцентру, а коли повернулась двоколісника уже не було. Поліцейські сектору реагування затримали крадія, як з’ясувалось жителя району, та повернули заявниці її транспорт.

Із домогосподарств у смт Брусилові, с. Ліщині Житомирського району та с. Возничі Овруцького району було викрадено  вартісний інструмент, металобрухт та лісоматеріали. У всіх випадках працівники кримінальної поліції встановили причетних односельців заявників. У них викрадене вилучено, а самі вони не заперечують своєї вини.

У Радомишлі крадіжку вчинено з території складу одного з підприємств. За невідомих обставин зник електроверстат для обробки деревини. У причетності до злочину підозрюється 59-річний чоловік, житель району.

У Коростишеві 44-річна жінка заявила про викрадення у неї мобільного на зупинці громадського транспорту. Поліцейські встановили причетність до цього 18-річного жителя с. Старосілець цього ж району. Хлопець у скоєному зізнався.

За всіма названими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Водночас поліцейські застерігають: своєчасне вжиття заходів захисту може убезпечити ваше майно від посягань крадіїв. Так, сучасні технічні засоби дозволяють постійно контролювати сторонне проникнення у приміщення чи транспортні засоби. Будьте уважні та не легковажте з питаннями безпеки.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux