Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Коростишеві жінка зупинила підозрювану у грабежі та передала її поліцейським
Опубліковано 21 квітня 2021 року о 11:53

Подія сталася на міському ринку вранці 20 квітня. Місцева жителька помітила, як незнайомка витягнула з її сумки гаманець і швидко пішла геть. Потерпіла наздогнала кривдницю та не дозволила їй зникнути до приїзду поліцейських. Наразі за фактом пограбування триває досудове розслідування.

Близько 10.30 на лінію «102» зателефонувала 53-річна жителька м. Коростишева. Заявниця повідомила, що слідує за незнайомою жінкою, яка щойно на місцевому ринку витягнула з її сумки гаманець.

На вказану інформацію оперативно зреагували працівники відділу поліції №2 (Коростишів) Житомирського райуправління. Поліцейські слідчо-оперативної групи зв’язались із потерпілою та вже за кілька хвилин прибули на вказане нею місце. Правоохоронцям заявниця передала підозрювану нею жінку і розповіла про обставини.

За її словами, на ринку вона відчула, як хтось порпається в її сумці, а коли обернулась, побачила незнайомку зі своїм гаманцем. Жінка не розгубилась, привернула увагу до події інших людей і переслідувала підозрювану, по дорозі набравши номер «102».

Як з’ясувалось, під обґрунтованою підозрою опинилась 38-річна жителька м. Новограда-Волинського. Раніше вона вже притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Поліцейські кваліфікували подію як грабіж (ст. 186 КК України). У рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють викриту у правопорушенні звягельчанку до інших подібних злочинів на території Коростишівської громади.

За чинним законодавством відкрите заволодіння майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 4 років.

Водночас правоохоронці закликають жителів Житомирщини до уважності під час перебування у громадських закладах, пасажирському транспорті чи інших публічних місцях. Повсякчас слідкуйте за власними речами. Не залишайте цінні предмети та гроші без нагляду навіть на хвилину. Не кладіть мобільні телефони у зовнішні кишені верхнього одягу. Звертайте увагу, аби замки на ваших сумочках завжди були закриті.

Пам’ятайте, що злочинові можна запобігати власними силами.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux