Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Бердичівського району розповів про діяльність правоохоронців у виборчий період та під час карантину
Опубліковано 17 листопада 2020 року о 15:49

17 листопада керівник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук провів традиційну зустріч із журналістами місцевих мас-медіа. Розмова стосувалась актуальних питань забезпечення правопорядку у місті та районі.

Серед переліку тем, що цікавили представників засобів масової інформації, були питання про виявлені порушення виборчого законодавства та діяльності поліції із нагляду за дотриманням громадянами карантинних обмежень. 
Олег Мельничук розповів, що період виборних перегонів у Бердичівському районі пройшов відносно спокійно.

Правоохоронці задокументували 6 адміністративних правопорушень за весь час, у тому числі у день виборів 1 протокол було складено відносно виборця, який пошкодив бюлетень. Нині всі адміністративні матеріали направлені на розгляд суду.

Відповідаючи на питання про роботу поліції в особливий період попередження розповсюдження COVID-19, Олег Мельничук повідомив, що з початку введення карантину працівники Бердичівського відділу поліції склали 112 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. 

– Ми продовжуємо нести службу у посиленому режимі. Зокрема, минулих вихідних у місті та районі працювали три рейдові групи, до складу яких увійшли поліцейські, представники Держпродспоживслужби та міськвиконкому. З громадянами учасники вели активну попереджувальну роботу. Водночас правоохоронці задокументували 8 правопорушень, пов’язаних із ігноруванням правил щодо карантину людей. – повідомив керівник Бердичівського відділу поліції.

У ході розмови присутні окремо зупинилися на темі забезпечення загального правопорядку у місті та районі. Олег Мельничук окреслив результати роботи правоохоронців із розкриття кримінальних діянь. Як приклад, він навів нещодавнє затримання двох місцевих бердичівлян за пограбування квартири жителя райцентру і чоловіка на вулиці.

Обидва підозрюваних наразі знаходяться під вартою.

Керівник районної поліції зауважив, що правоохоронці вживають низку заходів щодо попередження кримінальних діянь, у тому числі  вуличних грабежів і крадіжок майна з будинків, квартир, господарських приміщень тощо. Також він закликав громадян і самим подбати про власну безпеку і надійне збереження майна та цінностей: 

– Ми всі маємо спільну мету – створити безпечне середовище у нашому суспільстві. Тому маємо працювати над цим разом, - наголосив він.

За погодженням із керівником районної поліції у найближчі дні до профілактичної роботи правоохоронців приєднаються і представники місцевих мас-медіа.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux