Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник Бердичівського відділу поліції зустрівся із журналістами
Опубліковано 30 вересня 2020 року о 09:45

29 вересня керівник відділу поліції Олег Мельничук провів брифінг для журналістів бердичівських мас-медіа щодо забезпечення правопорядку у місті та районі. Це уже друга така зустріч, на якій йшлося про актуальні для громадян аспекти діяльності поліції.

Першим прозвучало питання про стихійну торгівлю поблизу центрального ринку Бердичева.

Олег Мельничук розповів про заплановані заходи для ефективного вирішення ситуації:

- З керівництвом кооперативного ринку ми обговорили можливість створення  додаткових торгівельних місць, а також внесли пропозиції по встановленню камер відеонагляду, записи з яких дозволить поліції швидко ідентифікувати осіб чи транспортні засоби, причетних до правопорушень.

Водночас нині 5-8 поліцейських щоденно працюють на території ринку та прилеглих вулицях, забезпечуючи  публічну безпеку, дотримання встановлених карантинних обмежень, а також припиняючи порушення Правил дорожнього руху. Так, у вересні дільничні оформили адміністративні матеріали за ст. 160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) КУпАП.

Також керівник відділу повідомив, що поліцейські посилили увагу й до безпеки дорожнього руху. Упродовж минулого місяця інспектори сектору реагування Бердичівського ВП виявили та припинили понад 600 порушень Правил дорожнього руху, про що складено відповідні адміністративні протоколи.  Відносно 22 водіїв оформлено матеріали за ст. 130 КУпАП, тобто за керування транспортним засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Відповідаючи на питання про місцеві вибори, Олег Мельничук повідомив про готовність поліцейських до несення служби для забезпечення публічної безпеки та дотримання законності виборчого процесу. Нині ситуація в районі та місті спокійна, повідомлень про порушення виборчого законодавства не надходило. Також керівник відділу наголосив, що поліція політично нейтральна.

У ході розмови окремо присутні зупинилися і на темі боротьби з наркозлочинністю.

- Днями правоохоронці затримали двох бердичівлянок після отримання ними чергової партії метадону. Під час слідчих дій було вилучено кілька десятків згортків з розфасованим порошком. За цінами чорного ринку, вилучена партія може коштувати близько 80 тисяч гривень, - розповів начальник Бердичівської поліції.

Водночас Олег Мельничук закликав журналістів обов’язково повідомляти до поліції про відомі їм  правопорушення для притягнення винних до відповідальності і тим самим попередження вчинення нових злодіянь.

Відділ комунікації поліції Житомирської області, Бердичівський відділ поліції ГУНП
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux