Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Звягельщині поліцейські провели робочу зустріч з представниками органів місцевого самоврядування
Опубліковано 23 вересня 2023 року о 12:38

22 вересня на нараді у м. Баранівці йшлося про актуальні питання: запобігання домашньому насильству, порушенням комендантської години та Правил дорожнього руху водіями, дотримання жителями громади вимог чинного законодавства тощо. Також обговорювали питання організації безпекового простору та якісного надання поліцейських послуг населенню.


Серед учасників зустрічі - заступник начальника Управління головної інспекції ГУ Нацполіції області Віталій Шиманський та інспектор сектору взаємодії з громадами Управління превентивної діяльності ГУНП Сергій Аврамчук, керівники територіальних підрозділів поліції Звягельщини, дільничні офіцери, посадовці органів місцевого самоврядування Баранівської міської ради та голови старостинських округів.


Правоохоронці нагадали й про основні ініціативи для покращення роботи та взаємодії з населенням, зокрема, про організацію проєкту «Поліцейський офіцер громади».


Представники органів місцевого самоврядування висловили свої пропозиції щодо відкриття поліцейської станції у смт Першотравенську та придбання транспортного засобу відповідної категорії для поліцейського офіцера громади, який обслуговуватиме селище. Обговорили питання необхідності збільшення кількості патрулів на вулицях населених пунктів, проведення профілактичних заходів із неповнолітніми та їх батьками тощо.


Окремо зупинилися і на темі шахрайств. Правоохоронці розповіли про найбільш поширені шахрайські схеми, роз’яснили, як уникнути цього негативного явища та обговорили питання розміщення соціальної реклами на території району.


Окрім того поліцейські прозвітували про результати роботи підрозділу за 2023 рік.


- Упродовж року правоохоронці розкрили понад 50 злочинів: шахрайства, нанесення тілесних ушкоджень, нелегальне поводження з наркотичними речовинами, незаконне заволодіння транспортним засобом тощо. Водночас поліцейські відреагували на понад півтори тисячі повідомлень громадян, припинили майже 4300 адміністративних порушень, з яких 148 – керування транспортними засобами водіями у стані сп’яніння, 244 – вчинення домашнього насильства, 435 – виготовлення та зберігання самогону, 20 – зайняття забороненими видами господарської діяльності та іші, - зазначив начальник ВПД №1 (м. Баранівка) Звягельського райвідділу Микола Більський.


Наприкінці присутні подякували поліцейським за роботу, оперативність та готовність прийти на допомогу у будь-який час. Окремо відзначили й кращих дільничних офіцерів та домовились про подальшу плідну співпрацю.


Звягельський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux