Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Житомирщині поліцейські оперативно розшукали трьох дітлахів
Опубліковано 31 липня 2020 року о 14:08

Двох хлопців, 10 та 11 років, які загулялись із друзями, правоохоронці знайшли і повернули до їх домівок у Чуднівському та Пулинському районах. Уже сьогодні, 31 липня, ювенальні поліцейські Бердичівщини встановилои місце перебування 15-річної юначки з Хмельниччини, яка  не доїхала до бабусі. 

Близько півночі до Чуднівського відділення поліції зателефонувала жителька одного із сіл, повідомивши про зникнення її 10-річного сина. За словами матері, хлопець пішов грати у футбол і до цієї пори не повернувся. 

Працівники сектору реагування патрульної поліції під час об’їзду сільських вулиць виявили розшукуваного у компанії з підлітком-односельцем. З обома хлопцями та їх родинами правоохоронці провели профілактичні бесіди.

30 липня у Пулинському районі працівники місцевого відділення поліції шукали ще одного 11-річного мандрівника. Про його зникнення повідомив батько. Під час перевірки кола спілкування хлопчака правоохоронці і знайшли його. Як з’ясувалось, він загостювався у свого товариша, забувши сповістити про це батьків.

Уже зранку 31 липня до поліції звернулась жителька Хмельниччини із повідомленням про зникнення на Житомирщині її 15-річної доньки. За словами жінки, дівчина ще вчора поїхала у Бердичів до бабусі, згодом зателефонувала додому із чужого мобільника і попередила, що її телефон розрядився. Однак того дня до родичів тинейджера так і не дісталась. Самостійні пошуки результатів не принесли. 

Ювенальні поліцейські швидко встановили, що дзвонила дівчина з мобільного телефону своїх друзів у Бердичівському районі. Згодом виявилось, що вона вирішила зупинитись у них на ніч і не стала повідомляти про це нікого з дорослих. 

Правоохоронці розповіли дівчині про негативні наслідки такої поведінки і сповістили її родичів про те, що з їх донькою і онукою все гаразд. 

Поліцейські вкотре закликають дорослих контролювати дозвілля дітей. Нагадуйте їм правила безпечної поведінки, цікавтесь, чим займаються і де знаходяться неповнолітні у той чи інший час доби. У разі виникнення неприємних ситуацій, заручіться підтримкою поліції. Телефон «102» працює цілодобово.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux