Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На вихідних поліцейські Житомира провели профілактичне відпрацювання міста
Опубліковано 17 жовтня 2022 року о 17:43

В обласному центрі продовжуються заходи, спрямовані на попередження кримінальних та адміністративних правопорушень. За результатами посиленого патрулювання правоохоронці відзначають зменшення кількості вчинених протиправних діянь. 


До превентивних заходів залучено близько сотні працівників Житомирського районного управління поліції. Також з метою охоплення якомога більшої території міста до відпрацювання також долучилися близько трьох десятків правоохоронців роти поліції особливого призначення, військовослужбовців військової служби правопорядку і військкоматів.


- Проведення подібних заходів – необхідність сьогодення, вони мають постійний характер, - зазначає т.в.о. начальника Житомирського районного управління поліції Юрій Кондрацький. – Основне завдання нарядів, залучених до відпрацювання, - забезпечення публічного порядку та контроль за дотриманням громадянами обмежень, визначених періодом воєнного стану, на території міста. Ми закликаємо житомирян дбати про власну безпеку і дотримуватися необхідних правил.


За два дні правоохоронці перевірили на причетність до вчинення протиправних діянь близько шести сотень громадян. З усіма ними провели відповідні профілактичні бесіди, у тому числі щодо дотримання обмежень комендантської години. Окрім цього, за місцями проживання поліцейські перевірили понад сотні осіб, що перебувають на профілактичних облікам та яким судами визначено певні обмеження щодо пересування.


Серед основних завдань поліцейських - попередження адміністративних правопорушень. У випадках нереагування на їх зауваження правоохоронці складали адміністративні протоколи щодо порушників. У результаті оформлено понад пів сотні таких матеріалів. Переважна більшість з них (25) – за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях (ст. 178 КУпАП).


Окрім цього, патрулі перевірили розважальні заклади обласного центру, з адміністрацією провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання ними обмежень, встановлених режимом воєнного часу. Цього разу під час перевірок порушень виявлено не було.


Також правоохоронці зафіксували близько пів сотні порушників комендантської години. Усіх перевірили на причетність до вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень на території міста.


У порівнянні з минулими вихідними поліцейські відзначають зменшення кількості вчинених протиправних діянь, зокрема, за цей час у місті не зареєстровано жодного пограбування та крадіжки з помешкань громадян.


Житомирське районне управління поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux