Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Житомирщині розпочали роботу ще четверо поліцейських офіцерів громад
Опубліковано 28 жовтня 2021 року о 17:33

Завдяки участі Миропільської та Вільшанської громад у спільному з Національною поліцією проєкті віднині правопорядком та безпекою місцевих жителів опікуються поліцейські офіцери. Правоохоронці, які пройшли відбір та спеціальне навчання, отримали службові автомобілі та необхідну техніку для якісної роботи.

28 жовтня у смт Мирополі поблизу поліцейської станції зібрались місцеві жителі, представники населених пунктів громади, правоохоронці. Відсьогодні у громаді офіційно розпочали роботу поліцейські офіцери громади Василь Вручинський та Віктор Метельський.

- Ця подія – значною мірою заслуга місцевих жителів, які турбуються про безпеку у громаді, яким не байдуже, що відбувається навколо них, - зазначив начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини Юрій Олійник. – Вірю, що докладені зусилля виправдають себе і ваша громада буде однією з найкращих у регіоні.

Керівник поліції Житомирщини вручив голові ТГ Світлані Власюк Подяку ГУ Нацполіції області за плідну співпрацю та взаємодію на засадах партнерства.

Поліцейські офіцери громади отримали сертифікати про підготовку за спеціальною програмою, яку вони пройшли у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Ключі від службового автомобіля та необхідну комп’ютерну техніку поліцейським офіцерам вручила голова Миропільської територіальної громади Світлана Власюк.

- Ми віримо, що наші поліцейські докладуть всіх зусиль для належного правопорядку у громаді. Ми ж продовжуємо далі розвивати безпековий простір: вже зараз впроваджується система відеонагляду у селищі, а згодом вона буде поширена і в інших населених пунктах громади, - зауважила вона.

Нині на території обслуговування поліцейських офіцерів Василя Вручинського та Віктора Метельського проживає понад 7 тисяч людей. Є 5 дитячих навчальних закладів, куди правоохоронці також навідуються, аби навчати юних жителів громади безпечній поведінці. Серед правопорушень, з якими поліцейські найчастіше працюють – випадки домашнього насильства, пияцтва та крадіжок. Вони переконані, що завдяки отриманому автомобілю зможуть набагато швидше реагувати на всі повідомлення та надавати людям необхідну допомогу.

Цього ж дня такі ж урочисті заходи відбулися й у с. Карпівцях Вільшанської громади. У червні минулого року тут було відчинено поліцейську станцію, а вже відсьогодні офіційно приступили до роботи поліцейські офіцери громади Руслан Яремчук та Богдан Музичук.

Керівник поліції Житомирщини Юрій Олійник та голова Вільшанської територіальної громади Сергій Мельник наголосили на важливості спільної роботи правоохоронців та людей у підтриманні правопорядку та безпеки, відзначивши якісну взаємодію у розв’язанні питань, пов’язаних з реалізацією проєкту «Поліцейський офіцер громади». У громаді також подбають про встановлення камер відеонагляду у громадських місцях для моніторингу ситуації та швидкого реагування.

Поліцейські офіцери отримали сертифікати про фахову підготовку та ключі від службового автомобіля.

- Зараз ви маєте все для того, щоб якісно виконувати свою роботу. Працюйте на благо громади, головне ваше завдання – превенція. Подбайте про те, щоб люди почувалися у безпеці та не потерпали від дій правопорушників, - звернувся до поліцейських начальник ГУНП області Юрій Олійник.

Місцеві жителі змогли оглянути службовий транспорт та дізнатися про його оснащення.

- Ми давно знайомі з нашими поліцейськими офіцерами, адже вони тут працюють від моменту відкриття станції. У всіх магазинах, установах, навчальних закладах нашої громади є їх контакти. Люди мають їхні візитні картки, знають телефони. Зрештою, ми обирали їх під час відбору на посади, - розповідає місцева жителька Мирослава Скоржепа. – Тож думаю, що у нас буде ще кращий порядок.

За словами поліцейського офіцера Руслана Яремчука працювати у громаді, що налічує майже 8 тисяч жителів, не складно, необхідно лише бажання допомагати людям та якісно робити свою роботу.

Бажаємо успіху поліцейським! Хай у громадах буде безпечно та спокійно!

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux