Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Житомирщині понад 100 поліцейських забезпечують правопорядок під час святкових та урочистих заходів
Опубліковано 27 червня 2018 року о 16:15

Упродовж тривалих вихідних в області відбудуться масові заходи до Дня Конституції України, серед яких піші ходи, спортивні змагання, мітинги, велопробіг, а також музичний фестиваль та інші розважальні заходи. Упродовж цих днів поліцією вживаються додаткові заходи для забезпечення публічної безпеки та попередження, виявлення і припинення правопорушень.

Поліція Житомирщини працює у посиленому варіанті несення служби для підтримання публічного порядку, а також попередження небезпечних ситуацій під час проведення запланованих масових заходів.

27 червня найбільш чисельні заходи відбуваються у м. Житомирі та м. Новограді-Волинському. В обласному центрі урочистою ходою вулицями міста пройшлися понад 100 випускників та працівників Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І. Огієнка. Правопорядок забезпечували 10 поліцейських у складі піших та автопатрулів.

У м. Новограді-Волинському вулицями міста урочисто пройшли випускники місцевого ВПУ та промислово-економічного технікуму. Увечері у районному центрі також відбудеться велопробіг.

Територією області продовжують рухатися учасники пішої ходи, організованої благодійним фондом «Нове покоління». Вони йдуть Бердичівським районом, також перетнуть Чуднівський та Любарський райони і прямують далі до Івано-Франківщини. Увесь час учасників ходи супроводжують поліцейські.

Урочистості до Дня Конституції України заплановані у 8 населених пунктах області. Участь у них візьмуть понад 800 громадян. Правопорядок забезпечуватимуть до півсотні поліцейських.

Крім того, 28 червня у м. Новограді-Волинському відбудеться музичний фестиваль «Леся Гранд Фест». Очікувана кількість учасників – близько 4 тисяч осіб.

Загалом понад 100 правоохоронців працюватимуть у ці дні на вулицях населених пунктів у складі піших та автопатрулів. Їх завданнями є організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам та грабежам у громадських місцях, недопущення проявів хуліганств, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень.

Особлива увага поліцейських спрямована на припинення порушень публічного порядку провокативного характеру у місцях проведення масових заходів, на виявлення підозрілих предметів, що можуть становити суспільну загрозу тощо.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux