Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники правоохоронних органів Житомирщини провели координаційну нараду
Опубліковано 10 жовтня 2018 року о 15:14

10 жовтня у прокуратурі області керівники регіональних підрозділів проаналізували результати роботи з початку року щодо протидії злочинності, забезпечення законності та правопорядку на Житомирщині. 

Участь у роботі координаційної наради, окрім  очільників прокуратури, УСБУ, ГУНП, Північного РУ Держприкордонслужби, ГУ ДФС, Центру пробації, Управлінь патрульної служби та захисту економіки, взяли голови Житомирських облдержадміністрації Ігор Гундич та обласної ради Володимир Ширма. На засідання також запросили керівників районних територіальних підрозділів поліції та прокуратури.

На розгляд присутніх були винесені питання стану протидії злочинності, забезпечення законності  та правопорядку в регіоні упродовж 9 місяців 2018 року. Прокурор Житомирської області Любомир Війтович дав принципову оцінку діяльності правоохоронних органів, вказавши на конкретні недоліки та недопрацювання.

Начальник Головного управління Нацполіції в області В’ячеслав Печененко, аналізуючи роботу відомства, відзначив як позитивні, так і негативні тенденції.

 
Так, з початку року відмічається позитивна динаміка щодо зниження кількості умисних тяжких тілесних ушкоджень (у тому числі, зі смертельними наслідками), крадіжок, грабежів, розбоїв, шахрайств, незаконних заволодінь транспортними засобами. Ліквідовано 7 організованих груп і злочинних організацій. Менше вчинено кримінальних правопорушень дітьми. 

Водночас низка напрямів потребує посиленої уваги та активізації роботи поліцейських. Зокрема, зросла кількість злочинів проти життя і здоров’я особи, у тому числі умисних вбивств. Актуальними є й питання цільового використання коштів, виділених на будівництво і ремонт автомобільних доріг, появи та функціонування нелегальних автозаправних станцій, незаконного видобутку піску та інші.

До обговорення наявних прогалин долучилися керівники підрозділів поліції та УСБУ. Свої бачення ситуації висловили і голови Житомирських облдержадміністрації Ігор Гундич та обласної ради Володимир Ширма, які  наголосили на спільній відповідальності органів влади, місцевого самоврядування та правоохоронців за стан безпеки та правопорядку у регіоні.

За результатами координаційної наради буде прийнято відповідну постанову із конкретними завданнями для підрозділів правоохоронних органів.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux