Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дільничний офіцер розповів жителям Ушомирської громади про результати роботи у 2021 році
Опубліковано 15 січня 2022 року о 09:30

14 січня дільничний офіцер поліції Коростенського райуправління Сергій Маліновський прозвітував перед громадою про стан правопорядку на території, яку він обслуговує, результати попередження правопорушень, у тому числі пов’язані з домашнім насильством, порушенням антиалкогольного законодавства та карантинних обмежень.

Зустріч відбувалась за участі начальника відділу превенції Коростенського райуправління Лариси Дмитренко, голови Ушомирської територіальної громади Людмили Малої, працівників соціальних служб та старост сіл.  

- На території громади працює один дільничний офіцер поліції. Він обслуговує 2 селища та 44 села, де проживають близько 10 тисяч людей, – розповіла начальниця відділу превенції Лариса Дмитренко.
 
За її словами, упродовж  2021 року до поліції надійшли близько 200 повідомлень від жителів місцевої ТГ. Основними проблемами, з якими зверталися люди, є випадки домашнього насильства та порушення антиалкогольного законодавства. Загалом упродовж року дільничний офіцер поліції припинив більш як 230 адміністративних правопорушень. Також розкрив 8 злочинів та розшукав безвісно зниклого жителя громади.

Дільничний Сергій Маліновський у своїй доповіді більш детально зупинився на напрямках своєї діяльності. Зокрема,  йшлося про протидію явищу домашнього насильства. Минулого року профілактичний облік домашніх кривдників поповнився 13 особами. Загалом за фактами вчинення насильства у родинах складено 25 адміністративних протоколів та винесено 12 термінових заборонних приписів.

Також дільничний офіцер був частим гостем у навчальних закладах на території обслуговування. Зі школярами він проводив превентивні бесіди правового характеру.  
 
Жителі Ушомирської громади відзначили, що найважливішими вони вважають питання, які стосуються благополуччя дітей у сім’ях, які опинились у скрутних життєвих обставинах. Відтак дільничний розповів про спільну з ювенальними інспекторами профілактичну роботу у таких родинах, що проживають на території громади.  
 
На завершення зустрічі учасники обговорили нагальні питання і подальші кроки у створенні безпекового простору для жителів місцевої громади.

Коростенське районне управління поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux