Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Житомирщини закликає водіїв враховувати стан дорожнього полотна та погодні умови під час кермування
Опубліковано 20 грудня 2019 року о 11:16

Уранці 20 грудня неподалік смт Ружина сталося ДТП за участі маршрутного мікроавтобусу, є травмовані. Поліція застерігає  водіїв: навіть аномально теплий початок зими не відміняє проявів низьких температур на ґрунті - інею та ожеледі. Відтак враховуйте ці обставини, як додатковий фактор ризику, та будьте обережні!

20 грудня близько 8:40 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про ДТП неподалік районного центру за участю маршрутного автобуса, що прямував з м. Білої Церкви до м. Вінниці.  Нині на місці події працюють слідчо-оперативна група та патрульні сектору реагування Ружинського відділення поліції.

Попередньо, водій мікроавтобуса «Мерседес» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Однією з причин ДТП могла бути слизька дорога.

За наявною інформацією, травми різного ступеню тяжкості отримали четверо пасажирів. Нині їм надають медичну допомогу. Триває встановлення всіх причин та обставин події.

Поліцейські вкотре нагадують водіям транспортних засобів правила безпеки під час кермування у холодну пору року.

Пам’ятайте, що складна обстановка на дорозі, що виникає унаслідок природних явищ, вимагає максимальної концентрації уваги та професійних дій, тож без потреби не ризикуйте власною безпекою та оточуючих вас людей.

Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближнє світло та протитуманні фари.

Керуючи транспортним засобом, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. Пам’ятайте про швидкісні обмеження у населених пунктах.

Враховуйте, що мокра, брудна дорога та ожеледь на ній є тими чинниками, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Тому, якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. Не забувайте при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Будьте уважні та обережні!

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux