Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На вихідних у Бердичівському та Черняхівському районах стались ДТП з травмуванням людей
Опубліковано 19 жовтня 2020 року о 13:45

У ніч з 16 на 17 жовтня під колесами іномарки опинились двоє жителів Вінниччини. А увечері 18 жовтня сталося лобове зіткнення легковиків. У результаті вказаних ДТП у лікарнях опинилися шестеро людей. Поліція проводить розслідування.

Попередньо, на 223 км автошляху Житомир – Могилів-Подільський, поблизу с. Хажина Бердичівського району, водій автомобіля Chevrolet Aveo, 36-річний житель Луганщини, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя. Тут скоїв наїзд на чоловіка та жінку, які стояли поруч з власним припаркованим автомобілем ВАЗ-2101. У результаті ДТП вони отримали травми та були ушпиталені до Бердичівської лікарні. Відомо, що травмовані - 23-річні жителі Вінницької області.

18 жовтня близько 18:40 на автодорозі Черняхів – Головине, поблизу с. Дівочки Черняхівського району, за попередньою інформацією, водій автомобіля Dacia, 27-річний житель смт Черняхова, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням та здійснив лобове зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 40-річного житомирянина.

У результаті ДТП травми отримали водії обох транспортних засобів та їх пасажирки, 53-річна жителька Черняхівського району та 36-річна житомирянка. Всіх доставили до Черняхівської райлікарні. Також медичну допомогу без ушпиталення надавали пасажиру Dacia, 51-річному жителю Черняхівського району, а до обласної дитячої лікарні для обстеження доставили 16-річного пасажира цього ж авто.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин ДТП у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з настанням осінньої пори. Слизьке полотно, ранні сутінки, туман і опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux