Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Житомирі поліцейські змагались у багатоборстві
Опубліковано 28 липня 2021 року о 14:44

28 липня на базі роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини відбулися змагання поліцейських п’яти підрозділів правоохоронців області. Команди визначали найвправніших у стрільбі та найшвидших, найвитриваліших і найсильніших у комплексі спеціальних вправ.

Учасниками багатоборства стали представники роти поліції особливого призначення (РПОП),  Управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД), відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення ГУНП, тактико-оперативного реагування (ТОР) Управління патрульної поліції та Державної установи «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських».

По 4 поліцейських від кожної команди виконували комплексні вправи. Так, учасники одночасно працювали з різними снарядами. З урахуванням часу слід було зробити 30 підйомів гирі вагою 24 кг, на тренажері з максимальним навантаженням у 10 кг «відгребти» 300 м та удвох утримати  штангу з 140 кг. Кожен з учасників виконував ці вправи почергово, після чого усі переміщались у тир. Там їх очікувала комплексна вправа «Конверт»: 10 пострілів з різних положень по 5 мішенях.

У підсумку враховувався результат виконання усіх завдань кожним з учасників. Так, кращими у стрільбі стали викладач ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» Роман Табаченко та два спецпризначенці Управління КОРД.

У загальнокомандному заліку бронзовими призерами змагань стали поліцейські відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення ГУНП, срібні медалі у ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських». А переможцями багатоборства поліцейських стали бійці КОРДу.

Нагороди поліцейським вручив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Юрій Олійник:

- Спорт – невід’ємна складова належної підготовки поліцейських. Він робить людину сильнішою, витривалішою, дисциплінує та допомагає досягти успіху. Ви саме такими і є – прикладом для інших. Вітаю!

Своїми враженнями поділились і учасники змагань, для яких така проба сил була і цікавою, і змістовною.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux