Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу поліцейські встановили чотирьох причетних до крадіжок
Опубліковано 02 червня 2022 року о 11:14

Про зникнення майна  з приватних обійсть до поліції повідомили  жителі Житомирського та Новоград-Волинського районів. Також 1 червня правоохоронці встановили і розшукали особу, причетну до крадіжки з підприємства на Олевщині. Тривають досудові розслідування. 

До відділу поліції №1 Житомирського РУП звернувся житель Березівської громади із заявою про крадіжку  зварювального апарату з домоволодіння. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи, які встановили,  що до правопорушення причетний раніше судимий 21-річний місцевий молодик. Викрадене у нього вилучили.

З дачного будинку, розташованого у с. Високому Брусилівської громади, зникли дві бензопили. Господар, який востаннє навідувався до обійстя два місяці тому, днями виявив зірваний замок на дверях підсобного приміщення. Поліцейські встановили причетність до кримінального правопорушення 25-річного жителя громади. Викрадені речі у нього теж вилучили. 

До Новоград-Волинського районного відділу поліції звернувся 52-річний житель Дубрівської громади із заявою про крадіжку грошей. За словами заявника, напередодні у нього в гостях був місцевий житель, а після його уходу чоловік і виявив зникнення 2600 гривень. З’ясовуючи обставини події, дільничні офіцери поліції знайшли та поспілкувалися з 33-річним жителем громади. Чоловік визнав свою провину та пояснив, що частину грошей витратив на власні потреби.

Минулої доби до відділення поліції № 2 (м. Олевськ) Коростенського районного управління звернувся директор одного з підприємств, розташованого на території Олевської громади. Чоловік повідомив, що зі складського приміщення викрали півтора центнера вівса. Правоохоронці у ході розшукових заходів встановили, що до зникнення збіжжя причетний 52-річний місцевий житель.  Чоловік вже встиг продати викрадене.  

Нині в усіх випадках тривають досудові розслідування. Попередня кваліфікація діянь – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Правоохоронці нагадують, що зважаючи на вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану, винним особам  може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. 

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux