Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За добу поліцейські встановили п’ятьох чоловіків, причетних до крадіжок
Опубліковано 13 березня 2019 року о 15:46

У Житомирі правоохоронці розшукали жителя обласного центру, який викрав гроші та ювелірні вироби з помешкання місцевої жительки. Ще одного житомирянина викрили у крадіжці зварювального апарата з приватного домоволодіння. Також поліцейські встановили причетність трьох жителів області до зникнення товарів з магазинів. За усіма фактами тривають відповідні перевірки.

Повідомлення про крадіжку майна з будинку 55-річної жительки м. Житомира надійшло до поліції на початку лютого. Тоді заявниця виявила, що з її помешкання зникли гроші та ювелірні прикраси на загальну суму близько 14 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці вилучили низку речових доказів та провели необхідні першочергові слідчі дії. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

У ході проведених заходів оперативники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 28-річний місцевий житель. Нині триває подальше досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

12 березня житомирські дільничні офіцери поліції розшукали 37-річного жителя обласного центру,  якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці зварювального апарата з будинку 80-річної житомирянки. Нині поліцейські встановлюють місце знаходження викраденого майна.

У Новограді-Волинському поліцейські розшукали 31-річного звягельчанина, який кілька днів тому поцупив з місцевої крамниці пляшку спиртного вартістю 435 гривень. Чуднівські поліцейські встановили, що до крадіжки двох комплектів навушників з місцевої крамниці причетний 28-річний житель району. А у Житомирі дільничні офіцери встановили причетність 31-річного місцевого жителя до крадіжки туалетної води з магазину косметики.

Нині за усіма фактами тривають подальші перевірки.

Статтею 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux