Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Новограді-Волинському поліцейські захистили жінку від агресії сина
Опубліковано 26 листопада 2021 року о 12:56

Подія сталася 25 листопада у м. Новограді-Волинському. 54-річна місцева жителька поскаржилась правоохоронцям на свого сина, який вчиняв відносно неї протиправні дії. За деякий час заявниця ще раз подзвонила до поліції. На цей раз зі словами подяки за вчасну допомогу. 

Увечері близько, 20 години, до Новоград-Волинського районного відділу поліції звернулась 54-річна жінка із повідомленням про те, що син стусанами вигнав з власної квартири. 

Для надання допомоги заявниці на місце події швидко виїхали працівники сектору протидії домашньому насильству. Прибувши на виклик, поліцейські застали заявницю у сльозах. вона була легко одягнена та на вулиці чекала поліцейських. 

Заспокоївшись, вона розповіла, що повернулась додому з роботи, однак син не впустив її у квартиру. Відтак жінка провела на вулиці декілька годин. Коли вона все ж таки змогла потрапити до оселі, чоловік навмисне спровокував сварку, ображав матір лайкою і стусанами виштовхав за двері. Тож за таких обставин жінка і звернулась за допомогою правоохоронців. 

Поліцейські разом із заявницею зайшли до квартири та застали там 32-річного нетверезого чоловіка. 

- Нам відомо, що він зловживає спиртними напоями, ніде не працює, а гроші бере у своєї матері, яку ще й ображає. Наші працівники уже притягували чоловіка до адміністративної відповідальності та проводили з ним профілактичну роботу, - зазначив начальник райвідділу Андрій Гнатенко.

Правоохоронці знову склали адміністративні матеріали відносно агресора за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства…) КУпАП, але на цей раз  винесли і терміновий заборонний припис із забороною контактувати зі своєю матір’ю у будь-який спосіб та роз’яснили відповідальність за порушення цих умов. Правоохоронці поїхали, переконавшись, що агресор втихомирився. 

За пів години після того до районного відділу поліції знову зателефонувала заявниця. Проте цього разу вона висловила вдячність поліцейським, Руслану Ригуну та Ярославу Марчуку, допомога яких стала очікуваною та вчасною для звягельчанки. 

Водночас правоохоронці нагадують: шановні громадяни, якщо ви страждаєте від домашнього насильства або є свідком цього явища, не мовчіть, телефонуйте на «гарячу лінію» за номером 0-800-500-335 або 102!

Новоград-Волинський районний відділ поліції
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux