Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські викрили правопорушників у вчиненні крадіжок на території області
Опубліковано 13 жовтня 2021 року о 14:10

12 жовтня поліцейські Житомирщини викрили підозрюваних у крадіжках. У правопорушників вилучено чуже майно та зібрано інші свідчення їх причетності до кримінальних діянь. Тривають розслідування.

До відділення поліції №1 (смт Любар) Житомирського РУП звернулась 57-річна жителька Чуднівської громади із повідомленням про крадіжку велосипеда. Жінка розповіла, що двоколісник був викрадений з її господарського приміщення в с. Малій Козарі. Сума завданого збитку склала 2 тисячі гривень. Поліцейські встановили, що крадіжку вчинив 26-річний місцевий житель. У нього викрадене вилучили.

До Хорошівського відділення поліції звернувся 79-річний житель м. Житомира. Пенсіонер розповів, що з його дачного будинку в с. Турчинці викрадено майно. На місці події поліцейські з’ясували, що злодій через паркан потрапив на територію заміського будинку. У результаті проведених заходів оперативники встановили причетність до діяння 47-річного жителя Іршанської громади.

61-річна жителька с. Словечного повідомила овруцьких поліцейських про крадіжку з її магазину в с. Антоновичі. З’ясувалось, що невідомий пошкодив вікно у приміщенні та викрав звідти спиртні напої. Поліцейські встановили, що у торгівельному закладі побував 36-річний місцевий житель. Він визнав свою провину.

12 жовтня до поліцейських звернувся 32-річний житель с. Скраглівки Бердичівської громади. Чоловік розповів, що вночі хтось заліз до його автомобіля «Москвич», залишеного біля будинку. З транспортного засобу зникли акумуляторна батарея та магнітола.

Поліцейські зібрали першочергову інформацію з місць подій та розпочали заходи із встановлення осіб, які вчинили правопорушення. У результаті оперативники карного розшуку з’ясували, що причетними до крадіжки можуть бути  троє місцевих жителів, віком 11, 15 та 18 років.

Нині за всіма фактами тривають досудові розслідування за ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5-річного обмеження волі. Якщо ж крадіжка поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, винуватцю може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років (ч. 3 ст. 185 ККУ).

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux