Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Бердичівські поліцейські викрили причетних до викрадення чужого майна
Опубліковано 07 грудня 2021 року о 14:13

Днями слідчі повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень трьом мешканцям громад, які викрали майно жителів Бердичівського району. У двох випадках досудові розслідування вже завершені, а обвинувальні акти скеровані до суду.

До поліцейських у смт Ружині звернулась 51-річна місцева жителька та розповіла, що біля одного із місцевих банкоматів вона ненадовго залишила велосипед зі своєю жіночою сумочкою, в якій знаходилися грошові кошти. Коли ж згадала – сумки вже не було.

Оперативники кримінальної поліції встановили причетність до крадіжки 42-річного раніше судимого жителя Радомишля. Чоловік пояснив, що помітив необачність жінки і викрав сумку. Чужі гроші він витратив.

У с. Прибережному Ружинської громади працівники телефонної компанії виявили ознаки демонтажу понад 300 м кабелю вартістю близько 25 тисяч гривень. З’ясовуючи обставини події, поліцейські встановили причетність до крадіжки 54-річного жителя цього ж села, який у скоєному зізнався. Викрадене правоохоронці вилучили.

А бердичівські дільничні офіцери поліції за допомогою свідчень місцевих жителів встановили причетність до крадіжки чужого велосипеда 48-річного бердичівлянина. Під час досудового розслідування чоловік у скоєному зізнався, двоколісник поліцейські у нього вилучили.

Всім фігурантам проваджень слідчі, під керівництвом  Бердичівської окружної прокуратури, повідомили про підозри у вчинених правопорушеннях, передбачених ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Нині обвинувальні акти відносно жителів м. Радомишля та Ружинської громади скеровані до суду. Щодо бердичівлянина триває подальше досудове розслідування.

Відповідно до чинного законодавства таємне викрадення чужого майна карається  штрафом або громадськими чи виправними роботами, або піврічним арештом чи обмеженням волі на строк до 5 років.

Водночас крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 5 років.

Бердичівський районний відділ поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux